Кученцата от нашият развъдник се предават на новите си стопани най-рано на 8 седмична възраст, придружени от следните документи:

  • копие на сертификат на родителя за наследствени болести
  • родословие на кученцето за чистопороден произход
  • регистрация с микро чип
  • ваксинация и обезпаразитяване ( спрямо възрастта на кучето)
  • евро ветеринарен паспорт ( отбелязани ваксини и обезпаразитяване)
  • препоръки за шоу и развъждане
  • препоръки за отглеждане
  • договор за покупка

Кучета, които пътуват в чужбина, се предават след поставяне на ваксина бяс и след преминаване на карантинния период след ваксината. Тя се поставя на 12 седмична възраст, а карантинният период е 21 дни. Това са ветеринарно-медицински изисквания с цел опазване здравето на кучетата и техните нови стопани.

Цената на кучетата в нашия развъдник варира от 1300 до 1700 лв. В зависимост от потеклото и потенциала на конкретното куче, цената може да бъде и по-висока.
Понякога, поради различни причини, може да се предлагат кучета на по-ниска цена (за повече информация обърнете се към развъдчика)

За въпроси и допълнителна информация свържете се с нас:

Направи запитване

 

Кучило „Т“

Майка: JCH.BG, CH.BG Gracia Fury Dragonfly Fiery
Баща: JCH.MK, CH.RO, CH.SRB, CH.GR, CH.MK Zvezdnyi Priboy Golden Anik’s

Троя

Кафява (Brown) женска, родена на 24.06.2022г.

Налична за нов дом, много игрива и дружелюбна, малко срамежлива, но с благ характер. Шоу темперамент, много перспективна, вече преминала два пъти оценяване от различни съдии с позитивна критика и оценка“Много обещаващо“! Красива глава, коректна захапка, всички зъби (42), квадратен формат на тялото, много силна с добре изразени гърди, много добри ъгли, права опашка, очаквана височина в зряла възраст 30-30,5 см.

Тор – резервиран

Кафяв (Brown) мъжки, родена на 24.06.2022г.

Наличен за нов дом, много забавен и игрив младеж, дружелюбен характер, но малко резервиран към по едри себеподобни. С висок шоу темперамент, вече преминал оценяване от съдя с оценка „Много перспективен“ и с много добра критика! Красива глава, коректна захапка, всички зъби (42), квадратен формат на тялото, малко по лека костна структура, добре развити гърди за формата си, много добри ъгли, права опашка, чифт тестиси. Очаквана височина в зряла възраст 30 см.