За нас

Добре дошли в развъдник за Цвергпинчер (мини пинчер) Fury Dragonfly Fiery.

Всичко започна с една детска прищявка на нашата дъщеря – искаше малко, черно-кафяво куче. Така, през 2012г. взехме първото си куче от породата.От любопитство участвахме в няколко изложби и в последствие решихме да вземем и други кучета и да създадем развъдник. През 2014г Fury Dragonfly Fiery Kennel беше регистриран във FCI (международна федерация по кинология) под номер 15/2014г.

 

Развъдна дейност

Нашият развъдник цели популяризиране и развиване на породата в България. Развъждаме здрави, с балансиран темперамент кучета, в съответствие със стандарта на породата.

Кучетата от развъдник Fury Dragonfly Fiery са с отличен характер и всеотдайни към семейството. Все пак да не забравяме, че освен генетично заложените черти и характер, правилното развитие на кучето зависи главно от стопаните и средата на отглеждане. За това изключително внимателно подбираме новите стопани на всяко наше куче.

За нас
Не забравяйте, че отглеждането на куче е огромна, дългосрочна и много скъпа отговорност. Не действайте импулсивно, а обмислете внимателно дали можете да посветите необходимите средства и време на кучето. Гергана Сиракова

За въпроси и допълнителна информация свържете се с нас:

Направи запитване