За нас

Добре дошли в развъдник за Цвергпинчер (мини пинчер) Fury Dragonfly Fiery.

Всичко започна с една детска прищявка на нашата дъщеря – искаше малко, черно-кафяво куче. Така, през 2012г. взехме първото си куче от породата.От любопитство участвахме в няколко изложби и в последствие решихме да вземем и други кучета и да създадем развъдник. През 2014г Fury Dragonfly Fiery Kennel беше регистриран във FCI (международна федерация по кинология) под номер 15/2014г.

Няколко години по-късно мога да твърдя, че сме най-големия развъдник за породата миниатюрен пинчер (мини пинчер) в България и на Балканите.

 

Развъдна дейност

Нашият развъдник цели популяризиране и развиване на породата в България. Разбира се имаме и много от нашите кучета в други страни по света, те са се доказали с отлични успехи по изложби и с много добри поколения. Щастливи и горди сме с тях! Развъждаме здрави, с балансиран темперамент кучета, в съответствие със стандарта на породата. С натрупания опит през годините, не правим компромис със здравния статус на кучетата като генетични заболявания и други наследствени пороци. Стремим се да запазим Израелската кръвна линия, която избрахме в началото за наша основна линия за развитие на породата в България, но гледаме и други линии по света, които ни допадат и се опитваме да ги направим част от нашите поколения.

Най- важното за нас е, нашите миниатюрни пинчери да се развиват и да бъдат отглеждани с любов.

Кучетата от развъдник Fury Dragonfly Fiery са с отличен характер и всеотдайни към семейството. Все пак да не забравяме, че освен генетично заложените черти и характер, правилното развитие на кучето зависи главно от стопаните и средата на отглеждане. Породата е много енергична и изисква много внимание, отлично отглеждане и отношение. Това е формулата, за да имате здрав и балансиран цвергпинчер в къщи . За това изключително внимателно подбираме новите стопани на всяко наше куче.

За нас
Не забравяйте, че отглеждането на куче е огромна, дългосрочна и много скъпа отговорност. Не действайте импулсивно, а обмислете внимателно дали можете да посветите необходимите средства и време на кучето. Гергана Сиракова

За въпроси и допълнителна информация свържете се с нас:

Направи запитване